Поряд з каструлями і тарілками, сковорідки використовуються практично кожен день. Тому від якості сковорідки залежить дуже багато чого. Хочете готувати соковите м'ясо, овочі, ніжну рибу, ароматні ковбаски, повітряні омлети і багато іншого? Тоді Вам знадобиться двостороння сковорода-гриль А-Плюс.
Двостороння сковорода-гриль А-Плюс - мрія кожної господині. Тепер можна приготувати підсмажений ароматні делікатеси без єдиного жирного плями на кухні. Вам не доведеться ламати голову над тим, чим привернути ласі шматочки для обсмажування з іншого боку і при цьому не обпектися.
Подвійна сковорода-гриль A-Plus виготовлена з алюмінію з посиленим гранітним антипригарним покриттям, яке полегшує процес смаження і перешкоджає пригорянню їжі. За допомогою такої сковороди ви зможете приготувати стейк з будь-якого м'яса будь-яким способом: добре прожареним, слабо просмаженим, з кров'ю. Крім того, завдяки оригінальній конструкції сковороди можна обсмажувати стейк, не перегортаючи його.
ОСОБЛИВОСТІ Подвійний сковороди-гриль A-Plus:
- Внутрішнє антипригарне гранітне покриття дозволяє приготувати безпечні для здоров'я страви без зайвих жирів, зберігши їх природний смак і аромат.
- Магнітні замки на ручках перешкоджають висипання вмісту в процесі приготування.
- Дві ручки виконані в чорному кольорі з бакелітовим покриттям, не нагрівається і не ковзає в руках і надійно прикріплена до корпусу сковороди, а металеві вставки роблять їх більш надійними.
- Антипригарне покриття дозволяє готувати з мінімальною кількістю масла або зовсім без нього. Їжа виходить не тільки смачною, але й корисною!
- При приготуванні не потрібно перевертати шматочки за допомогою лопаток, вилок і інших пристосувань, досить просто перевернути сковороду.
- Щільний ободок по краю, який перешкоджає просочуванню пара і рідини назовні навіть при перевертанні сковороди.
- Одна зі сторін сковороди-гриль з гладкою поверхнею чудово підійде для приготування млинців.
- Підходить для всіх видів плит, крім індукційних.